fredag 2 oktober 2009

Vecka. 40

Den här veckan har varit asboring!! Bara skoja. Den har faktiskt varit riktigt rolig.


Matte: På matten har vi jobbat vidare med stora tal t.ex + - / x osv.


SV: Vi har gått igenom våran nyhetsläxa och pratat om olika dagstidningar.


MUSIK: I tisdags så hade vi en musikdag, då kom det 25 lärarstudenter hit och lärde oss om musik. På den riktiga musik lektionen så fick vi lyssna, sjunga och titta på Stevie Wonder.


NO: På No:n så har vi jobbat med peak (såklart) Vi har fått en lampa att lysa genom att dra en sladd mellan en glödlampa och ett batteri!! Vi har också för första gången haft kontakt med eleverna i Chicago genomåran wiki:) Det är roligt att jobba med andra länder.


SO: Man var i olika grupper och fick en blindkarta som man skulle ta reda på vilket land det var. Sedan skule man ta reda på så mycket fakta som möjligt och man fick bara använda en atlas.


IDROTT: Vi har bara haft en lektion den här veckn för att vi hade musikdag på tisdagen. Men på torsdagen hade vi innegympa... Jiippiiieee!!!!!! vi gjorde en skojig hinderbana med mycket lijaner och balansgångar.


SLÖJD: På syslöjden så fortsatte alla med de dem höll på med (kan ju inte skriva vad alla gör) men några började på nya saker medans andra fortstte med monogam. Samma på träslöjden fast med trä.


HEMKUNSKAP: Båda grupperna fick lära sig att göra en mexikansk grönsakssoppa som de flesta tyckte var jättegod. Vi hade i många grönsaker t.ex rotcelleri och palsternacka..Mmmm, smarrigt.


ENG: Vi hade bar en engelska lektion p.g.a musikdagen. Men vi började i allafall med ett nytt kapitel som handlade om turister i staden Northfield.http://peakstudents.pbworks.com/ Det här är våran wiki:) Hope you like it...

Hälsningar från Ebba. W och Agnes. T<33

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen till vår blogg!

Vad kul att du läser det vi skriver! Lämna gärna en kommentar också, det tycker vi är jätteroligt.

Välkommen att följa med oss på resan!
Hälsningar 4B